XXX. JUBILEUMI NEMZETKÖZI HEGESZTÉSI ONLINE KONFERENCIA

FELHÍVÁS
SZAKDOLGOZAT és DIPLOMAMUNKA PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTELRE

Rittinger János Pályázat

A Magyar Hegesztési Egyesület pályázatot hirdet a magyar nyelven oktató egyetemeken és főiskolákon 2019-ben és 2020-ben alapképzési, mesterképzési vagy hegesztő szakmérnöki oklevelet szerzett hallgatók részére.

A pályázati feltételek

Pályázni lehet olyan, sikeresen megvédett diplomamunkával vagy szakdolgozattal, amelynek témája a következő szakterületek valamelyikéhez kapcsolódik:

  • hegesztés,
  • hegesztett szerkezetek gyártása,
  • a hegesztést követő és az üzemelés során végzett vizsgálatok.

A pályázatot legkésőbb 2020. december 15-ig kell benyújtani a következő dokumentumok elektronikus úton való beküldésével:

  • Pályázati levél, amely tartalmazza a pályázó nevét, születési helyét és idejét, lakcímét, telefonszámát, a befejezett tanulmányainak helyet adó intézményt, a záróvizsgán a dolgozat megvédésekor elért eredményről szóló nyilatkozatot, valamint a pályázati mű témaválasztásának indítékát.
  • A szakdolgozat / diplomamunka intézményi bírálatának másolatát.
  • Magát a pályaművet és a hivatalos feladatlap másolatát, ha az nem része a dolgozat elektronikus változatának. A pályaművet nyomtatott formában is be lehet nyújtani, amelyet a Magyar Hegesztési Egyesület az elbírálást követően visszaszolgáltat.

A pályaművek elbírálása

A pályázatot a Magyar Hegesztési Egyesület által felkért neves szakemberek értékelik. Az értékelés eredményéről a pályázó 2021. január 15-ig írásban értesítést kap. Az eredmények kihirdetésére a 30. Nemzetközi Hegesztési Konferencián (2021. január 28-30-án) kerül sor, ahol a díjazottak konferencia-előadásban be is mutatják a munkájuk eredményeit. A díjak átadását ünnepélyes keretek között tervezzük, a személyes találkozások lehetőségétől függően.

A díjazás

  • díj: Oklevél + 80.000 Ft összegű jutalom + díjtalan részvétel a konferencián.
  • díj: Oklevél + 60.000 Ft összegű jutalom + díjtalan részvétel a konferencián.
  • díj: Oklevél + 40.000 Ft összegű jutalom + díjtalan részvétel a konferencián.

 

A pályaműveket elektronikusan a MAHEG elnöke részére, a info@maheg.hu azonosítóra kell megküldeni.

 

 

Programbizottság

A KONFERENCIA FŐVÉDNÖKE

Dr. Palkovics László akadémikus, Innovációs és Technológiai Miniszter

PROGRAMFÜZET

Élő előadás

TÁMOGATÓK

PARTNEREK