RAKK & AGY 2021

Az anyagvizsgálat elméleti és gyakorlati szakértőinek fóruma, figyelmet fordítva a fiatal szakemberek eredményeire és a fejlődési irányok áttekintésére.

2021. március 17-19.

Belépés

Diamond Congress Ltd. Diamond Congress Ltd.

Platina fokozatú támogató

Platina fokozatú támogató

Arany fokozatú támogató

Arany fokozatú támogató

Arany fokozatú támogató

Ezüst fokozatú támogató

Általános információk

Az online térben megrendezett konferencia és kiállítás teljesen platform független, bármilyen operációs rendszeren és mobil eszközön is működik. Bizonyos funkciók használatához kamera, mikrofon és hangszóró szükséges. Külső program installációja nem szükséges, de Internet Explorer böngésző a működést már nem támogatja.

A rendezvény nyelve magyar, az e-Vent.Space™* platform e konferencia alatt magyar nyelven fog működni. A kiállítók által megadott anyagot változtatás nélkül, az általuk megadott nyelven lesz megjelenítve. A virtuális rendezvény résztvevői és kiállítói részvétele előzetes regisztrációhoz kötött, és a határidőben megfizetett díjazás mellett lehetséges. A látogatók többször beléphetnek a felületre korlátozás nélkül.

Az online konferencia platform belépéséhez szükséges logint és kezdő jelszót a szervezők küldik ki az összes REGISZTRÁLT résztvevő és kiállító nevére és az általa regisztrált email címre. A résztvevő csakis kizárólag az általa megadott saját email címével és az általunk megküldött belépési kóddal tud belépni, más login párral nem.

A konferencia és kiállítás hivatalos nyitvatartási időpontja, 2021. március 17-19., a letölthető fájlok, videók, rögzített tartalmak – az élő kommunikációs elemeket leszámítva – az előzetes tervek szerint 2021. május 31-ig még elérhetők esznek, feltéve, ha ehhez az előadók hozzájárulnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy az élő előadások, kérdésfeltevések, viták és diszkussziók csak a hivatalos napon lesznek elérhetők.